Home

Welkom op de website van de Johan Knaap Games! Dit is een avondbaanwedstrijd in het FBK stadion in Hengelo. De wedstrijd is open voor junioren A/B/C, senioren en masters. Dit jaar vindt de wedstrijd plaats op 10 mei 2023.

De Johan Knaap Games worden dit jaar alweer voor de 28ste keer georganiseerd door D.A.V. Kronos. Deze instuif avondwedstrijd is genoemd naar Johan Knaap, erelid van Kronos, internationaal wedstrijdleider en scheidsrechter.

De wedstrijd staat al online op atletiek.nu. Daar staat ook het chronoloog van de wedstrijd op maar deze zal ook te vinden zijn onder het kopje ‘Programma‘. Daarnaast vindt u op deze site de routebeschrijving naar het FBK stadion en de wedstrijdrecords sinds 1999. De uitslagen van voorgaande jaren zijn te vinden onder het kopje ‘Uitslagen‘ en de foto’s zullen na de wedstrijd op de site terug te vinden zijn

De inschrijving van de Johan Knaap Games zal openen op 1 maart 2023. Dit zal gaan via de website van atletiek.nu

Wavelights

Bij de Johan Knaap Games wordt gebruik gemaakt van het wavelight systeem beschikbaar in het FBK stadion. Via deze link kan er worden ingeschreven om gebruik te maken van het wavelight systeem.

De indeling van het wavelight systeem wordt later bekend.